INT NUCH FINUCH DKUCH NORDUCH NV12 SV12 Rajumas Conny

Conny er tredje generasjon “egenprodusert” Rajumahund. Hun har gjort det meget bra i utstillingsringen og har rukket å få med seg to vinnertitler og ble også Internasjonal utstillingschampion før sin hun fyllte tre år.

Hun har et helt herlig vesen, lykkelig og blid, men ganske myk som type. Ikke engstelig, men med et veldig tydelig dempende språk. Dette gjør at hun ikke “stråler” på samme måte i utstillingsringen heller dessverre, hun demper gjerne litt når det blir trangt og full fart, det er jo ikke høflig å gjøre annet, men hun har nå klart seg bra likevel. Litt trist er det likevel at hun ikke viser sitt “sanne jeg” bestandig der også.

Hun elsker å jobbe og vil være med på alt som skjer. Hun har ikke de lengste bena, men sett henne foran en sykkel eller foran deg på ski og jeg lover deg at det er full fart. Unntaket er når hun har innbildt svangerskap, da kan man egentlig ikke hverken leke eller trekke noe særlig, helst bare kose. Conny har to trekkhundcert, kløvtester og har gått turistklassen i Rørosløpet med en herlig grønlandshund. Tre mil med slede – absolutt null stress. Samme tempo fra start til mål:)

Stamtavle: https://www.dogweb.no/dogweb/dw/openPage/hundIndex.html?HUID=NO42805%2F10